Blog
Aug 02

The Belgian Online Shopper Report 2017

SafeShops awards

Voor de eerste editie van The SafeShops Awards bekroonden we 5 webshops voor hun harde werk. Elke webshop werd beoordeeld door z’n eigen consument. Daaruit haalden we heel wat interessante informatie.

Hoe de ideale webshop eruit ziet volgens de Belgische consument vroegen we ook aan henzelf, zo’n 2200 consumenten werden hiervoor door het onderzoeksbureau WHY5Research ondervraagd en daaruit vloeide niet veel later ‘The Belgian Online Shopper Research 2017’.

Download de ‘e-commerce barometer’ en ‘The Belgian online shopper research 2017

We weten graag aan wie we deze informatie verdelen. Dank je wel om even je gegevens na te laten.

    Ja, ik wens de nieuwsbrief en event uitnodigingen van SafeShops te ontvangen
    Ja, ik wens de e-newsletter van the House of Marketing (co-organisator van de studie) te ontvangen.