Blog
apr 21

Black Friday gemist? Hier zijn de ‘7 Sleepless Shopping Nights’

Zeven nachten lang zetten Belgische webshops hun beste beentje voor

Initiatieven zoals Black Friday of Ciber Monday vinden steeds meer hun weg naar de consument.  Belgische webshops gaan echter nog verder en verwennen hun klanten maar liefst gedurende 7 nachten.  

Voor het vierde jaar op rij kunnen ‘nachtelijke’ online shoppers gedurende één week genieten van acties en kortingen bij een 100-tal webshops, gaande van reizen tot juwelen en kledij. De 7 Sleepless Shopping Nights een initiatief van SafeShops.be, de Belgische vereniging voor de e-commerce sector, starten zaterdag 21 april en lopen tot en met 27 april.

Met de 7 Sleepless Shopping Nights willen we Belgische webshops extra in de kijker zetten en consumenten overtuigen van het gebruiksgemak van online shoppen” vertelt Greet Dekocker, Managing Director Safeshops.be. “Vorig jaar vonden meer dan  25.000 consumenten hun weg naar het platform waar, gedurende 7 nachten telkens van 19uur ’s avonds tot 7 uur ’s morgens,  speciale acties gelden.  Het platform is één grote bron van inspiratie en meer dan één nachtelijk bezoekje waard.”

Tijdens deze nieuwe editie van de 7 Sleepless Shopping Nights zullen online shoppers alvast iets naar hun smaak vinden. Het aanbod omvat onder meer reizen, juwelen, accessoires, verzorgingsproducten en (kinder)kleding. “De deelnemende webshops vormen een mooi staaltje van het Belgische onlinelandschap. Er zitten grote spelers tussen, maar ook kleine webshops die zich geen moeite sparen om hun klanten gedurende 7 nachten te trakteren op aantrekkelijke acties en promoties” besluit Greet Dekocker.

De ontdekkingstocht begint hier.

Screen Shot 2018-04-19 at 11.42.46.png

Over SafeShops.be
Safeshops.be vzw heeft als voornaamste doelstelling het vertrouwen van consumenten in België in online shoppen te verhogen. Zo verzorgen zij de uitreiking en promotie van het Safeshops.be kwaliteits- en securitylabel en organiseren zij tal van evenementen waarbij informatieoverdracht tussen zowel de e-commerce gebruiker als bedrijven centraal staan.

Meer infowww.SafeShops.be
Perscontact: Greet Dekocker – greet@safeshops.be – 0476 99 29 40