Blog
okt 12

Cross-border ecommerce: How trustmarks can build the gap

Cross-border Trust

 

 

 

 

 

De link tussen Cross-border E-commerce & Trust

Cross-border is een hot topic. De e-commerce is exponentieel aan het groeien momenteel. Zowel de wereldwijde markt als de online shoppers kennen een groei. Echter, vertrouwen is en blijft één van de grootste barrières voor groei in e-commerce. Het is van uiterst belang dat online shoppers een gevoel van veiligheid en vertrouwen krijgen. Het is niet voor niets dat  dit vertrouwen voor consumenten een doorslaggevende factor kan zijn om al dan niet te kopen. Geef dit dan ook een plaats binnen uw onderneming in deze snelgroeiende e-commerce omgeving. Een cruciaal deel van de puzzel in het creëren van vertrouwen is een Trustmark geverifieerd door een extern bedrijf.

Ecommerce Foundation by Safe.Shop

Download hier het report