Blog
okt 12

Maak jouw website sneller met caching

CachingCaching: gedaan met trage websites

Een snelle website zorgt voor meer conversie. Daarnaast beloont Google jouw snelle website nog eens door die hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Klanten haken sneller en sneller af bij de kleinste vertraging op uw website. Het is mogelijk om dit volledig te voorkomen door “caching” te gebruiken.
Dit is het opslaan van onveranderlijke data op uw website, bijvoorbeeld uw productpagina. Hier worden prijs, informatie en producteigenschappen vertoond. Dit zijn onveranderlijke zaken, daarom kan je deze beter opslaan in een cache.Caching steunt op 3 belangrijke niveau’s :1) Infrastructuur
2) Code
3) Frontend

De grootste bron van vertragingen zijn problemen met de infrastructuur en de code. Zaken opslaan in de cache kan een oplossing bieden.
Gebruik maken van deze techniek is geen pleister op de wonde, maar een lange termijn visie die op termijn een essentieel deel uitmaakt van de strategie & de architectuur van je website.

By Combell

Klik hier voor de video