Blog
nov 29

Marketing Automation in Belgium

Statistieken tonen aan dat België nog niet volledig mee is met marketing automation, maar de groei is er. Een bedrijf dat het voortouw genomen heeft in België is Messer Group. Messer Group & The House of Marketing bundelden ongeveer een jaar geleden hun krachten met maar 1 BHAG* in het achterhoofd. : de “verkoopsafhankelijkheidsratio” van de bedrijven verlagen en waarde toevoegen aan de nieuw geïmplementeerde CRM.

* a Big, Hairy, Audacious Goal or BHAG — is a long-term, 10 to 25-year goal, guided by your company’s core values and purpose.

Download presentatie

Presentatie gegeven tijdens SafeShops.be Experience Day van 27 november 2018.
Marketing Automation in Belgium door Dirk Blondeel , Senior manager & stream lead marketing technology bij The House of Marketing