Blog
dec 10

Maximaliseer je verkoopprestaties tijdens piekverkopen

De toename van uitverkoopdagen zoals Black Friday is voor kleine en grote handelaars een gelegenheid om nog voor het einde van het jaar hun omzet te vergroten. Maar omdat retailers van over de hele wereld elkaar beconcurreren tijdens deze piekperioden, moeten winkeliers opvallen met meer dan kortingen alleen. We hebben het gedrag van Europese consumenten op Black Friday uitgebreid onderzocht. Op basis daarvan bevat ons recentste e-boek adviezen voor kleinere handelaars om hen te helpen concurreren en slagen tijdens de jaarlijkse piekperioden in de verkoop.

Download hier het eBook Meer over piekmomenten

Dit eBook werd geschreven en geleverd door Ingenico, een partner in betaaloplossingen. Ingenico ePayments biedt een compleet pakket beveiligde betaaldiensten, waarmee ondernemers betaalkanalen kunnen samenvoegen en financiële diensten kunnen optimaliseren.