Blog
jan 24

SafeShops.be en B.A. stomen je klaar om je security beleid in 2019 op punt te stellen.

Het security label van SafeShops.be was één van de realisatie van het afgelopen jaar. Daarbij werken we samen met Jan Guldentops van BA voor het uitvoeren van de achterliggende audits bij labeldragers die hiervoor kozen. We merken echter dat security voor vele van onze webshops nog een “ver van hun bed show” is. De audits zijn dan ook vaak meteen een verregaande stap. Daarom dat de adviesraad van SafeShops.be recentelijk besliste om ook een freemium aan te bieden, waarbij je als lid of webshop reeds een eerste vrijblijvende screening van je webshop zal kunnen uitvoeren. We lichten deze freemium en het auditsysteem van SafeShops.be graag even toe.

Download presentatie

Deze presentatie werd gegeven tijdens het SafeShops Café van 22 januari 2019 door Greet Dekocker, director bij SafeShops.be en Jan Guldentops, CEO bij B.A.