Blog
jan 24

Stel je security beleid in 2019 op punt

SafeShops.be en B.A. stomen je klaar om je security beleid in 2019 op punt te stellen

Het security label van SafeShops.be was één van de realisaties van het afgelopen jaar. Daarbij werken we samen met Jan Guldentops van BA voor het uitvoeren van de achterliggende audits bij de desbetreffende labeldragers. We merken echter dat security voor velen van onze webshops nog een “ver van hun bed show” is, de audits zijn dan ook vaak meteen een uitdagende stap. Daarom dat de adviesraad van SafeShops.be recentelijk besliste om ook een freemium aan te bieden. D.m.v. dat freemium kan je als lid of webshop reeds een vrijblijvende security beleid screening kunt uitvoeren. We lichten deze freemium en het auditsysteem van SafeShops.be graag even toe.

Download presentatie

 

Over B.A.

B.A. staat voor dienstverlening, flexibiliteit en expertise. Dankzij hun leveranciersonafhankelijke aanpak hebben ze maar één doel voor ogen: feilloze en kostenefficiënte IT-infrastructuur op maat van de klant. Voor al uw tactische en strategische investeringen willen zij uw vertrouwensman: “advies, implementatie en permanente ondersteuning”.
Bekijk hier hun partnerpagina

Deze presentatie werd gegeven tijdens het SafeShops Café van 22 januari 2019 door Greet Dekocker, director bij SafeShops.be en Jan Guldentops, CEO bij B.A.