Blog
mrt 28

En wat met de GDPR in telemarketing?

Er heerst nog heel wat onduidelijkheid over de GDPR-regels voor verschillende communicatievormen. Burt Riské van DNCM maakt je met zijn presentatie wegwijs in de regels voor telemarketing.

Download presentatie

Presentatie gegevens tijdens eLegal Day van 26 maart 2019 door Burt Riské , Voorzitter RvB & Perscontact van DNCM.

Over Do Not Call Me

Do Not Call Me (afgekort DNCM) is de vzw die in 2015 via Koninklijk Besluit erkend is als officiële beheerder van de “Bel-Me-Niet-Meer”-lijst. Via de website www.dncm.be kan iedere Belgische telefoonabonnee zijn telefoonnummer(s) registreren zodat hij geen promotionele en commerciële telefonische oproepen ontvangt. Elke (commercieel-promotionele) telefonische oproep naar een nummer die in de lijst werd opgenomen is volgens het Wetboek van Economisch Recht verboden. Bedrijven die klanten en/of prospecten opbellen met commerciële boodschappen zijn verplicht de lijst aan te kopen.

Klik hier om de partnerpagina te bekijken.