Blog
apr 22

E-Shopper Barometer 2018 by DPDgroup

Foto DPD

Voor het derde jaar op rij geeft de e-shopper barometer van DPDgroup inzicht in de actuele trends op het vlak van e-commerce. Dit onderzoek is het grootste en meest complete onderzoek naar het gedrag van online shoppers. In totaal werden er in 21 Europese landen en Rusland meer dan 24.000 personen ondervraagd.

 

Key take-aways Europa

  1. Nieuwe kopers zijn veeleisend.
  2. Verlaten van het winkelmandje en retours zijn inherent aan e-shopping.
  3. Cross-border zet groei verder.
  4. M-commerce blijft groeien.
  5. Het leveringsbedrijf is belangrijk voor e-shoppers
Download het rapport

Over DPDgroup

DPD in België is onderdeel van DPDgroup, het tweede grootste internationale pakketbezorgingsnetwerk in Europa. Door innovatieve technologieën en lokale kennis biedt DPD de best mogelijke ervaring voor zowel verzendende als ontvangende klanten. DPD’s toonaangevende Predict service zet de nieuwe standaard in de bezorging van pakketten. Ontvangers kunnen de levering van hun pakket nog last-minute wijzigen naar een andere datum of een andere plaats.    

Klik hier voor de partnerpagina.