Blog
sep 13

In the changing world of data-driven e-logistics

In the changing world of data-driven e-logistics

Addy Rijkens, Marketing Manager bij @PostNL

Wij geloven in slimme oplossingen op basis van data gedreven processen. Vanuit de supply chain zijn oplossingen nodig om te kunnen omgaan met sterke groei en snel veranderende behoeften. Een centraal klantbeeld aan de hand van data zorgt namelijk voor relevant klantcontact, wat resulteert in blije klanten en uiteindelijk in een duurzame relatie tussen klant en organisatie en dus groei voor het bedrijf.

Addy (Adriaan) Rijkens van PostNL wil duidelijk vooruit, dat vertelde hij op het SafeShops Café van 10 september in Westmalle. PostNL gebruikt niet enkel data voor logistieke efficiëntie maar ook om klanten nog beter te bedienen. Dit door een correcte track & trace te voorzien en een betrouwbare bezorgen aan te bieden. #SafeShopCafe #Westmalle

Download de presentatie