Blog
apr 07

CCV maakt gratis webshop voor getroffen klanten

Hou je zaak draaiende dankzij een gratis webshop

De overheid heeft beslist dat sommige sectoren, waaronder zaken in de horeca, fashion en andere branches noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Anderen kunnen open blijven mits de nodige voorzorgsmaatregelen die ook een impact uitoefenen op de dagelijkse gang van zaken. Als handelaar sta je zo voor een nooit geziene uitdaging. CCV denkt graag met jou mee naar alternatieven om jouw zaak op een veilige manier draaiende te houden.

Op een veilige manier jouw inkomsten garanderen door een gratis webshop

CCV steunt je tijdens deze moeilijke tijden en helpt je graag uit de nood. Zij maken voor jou een gratis webshop* zodat jij jouw klanten steeds de beste producten en diensten kan blijven garanderen. Ben je uitbater van een horecazaak? Dan ondersteunen ze jouw webshop met hun bestel-en afhaalfunctie.

Gratis webshop aanvragen bij CCV