Blog
sep 30

KBC Deals: promoot je bedrijf in de KBC Mobile app

Een hoop visibiliteit voor jou en extra korting voor je klanten. Als ondernemer kan je intekenen voor de KBC Deals: jij promoot je bedrijf met een speciale aanbieding in de KBC Mobile app en de gebruikers ervan krijgen jouw korting in de vorm van een cashback op het einde van de maand teruggestort op hun rekening als ze met een KBC betaalmiddel in jouw fysieke winkel of op je webshop een aankoop doen.

Een slimme manier om je bedrijf in de kijker te zetten, want de KBC-app heeft ruim 1.000.000 gebruikers per dag. Je profiteert mee van de commerciële inspanningen van KBC en je betaalt geen opstart- of mediakosten. Zo kun je nieuwe klanten aantrekken en/of je trouwe klanten belonen.

De KBC Deals, wat is dat?

Met Deals kunnen gebruikers van KBC Mobile cashbacks verdienen bij handelaars en bedrijven. Zo krijgen ze een deel van hun aankoopbedrag teruggestort op hun rekening. Je aanbieding verschijnt in de KBC Mobile app.

Hoe werkt het?

KBC-klanten kunnen je aanbieding bekijken en activeren in KBC Mobile. Wordt je Deal geactiveerd? Dan kunnen ze er cashbacks mee verdienen. Ze ontvangen de cashback aan het einde van de maand op hun rekening als ze in je fysieke winkel of webshop betalen met een betaalmiddel van KBC (bankkaart, kredietkaart, Payconiq, overschrijving of domiciliëring).

Je bereikt doelgericht bestaande én nieuwe klanten

Met KBC Deals bereik je op een eenvoudige manier een ruim publiek. Dankzij het grote aantal gebruikers van KBC Mobile leren potentiële klanten je onderneming kennen. Tegelijkertijd beloon je gericht je trouwe klanten. Wil je bijvoorbeeld mensen bereiken die al een tijdje niets gekocht hebben in je zaak? Dankzij Deals kun je ze gericht bereiken.

Momenteel zijn er al 200.000 gebruikers die kennis hebben gemaakt met KBC Deals en er werd al meer dan 200.000 EUR aan cashbacks uitbetaald aan deze gebruikers.

Klein of groot, je surft mee op de commerciële inspanning van KBC

Jij kiest zelf waar je aanbieding geldig is: in je winkel of bedrijf, op je webshop of overal? Jij beslist. Er zijn geen opstart- of mediakosten voor de Deals en het intekenen is vrij eenvoudig. Je plukt mee de vruchten van de commerciële inspanningen van KBC. Gebruikt iemand je Deal? Dan betaal je een kleine commissie op het bedrag dat de klant terugkrijgt op zijn rekening. Wordt je Deal niet gebruikt? Dan betaal je helemaal niets.

Meer weten?

Op de website van KBC lees je er alles over: https://www.kbc.be/ondernemen/nl/product/betalen-en-betaald-worden/ondernemerscockpit/kbc-deals.html 

Interesse?

Contacteer dan snel Katrien Bruggeman van KBC Deals. Tot 31 december 2020 profiteer je van een tijdelijke actie. Dan betaal je slechts 10% commissie op het kortingsbedrag dat de klanten gestort krijgen op hun rekening.