Blog
okt 05

10 weken lang premium content met SAP NOW

Hoe schakel digitaal een versnelling hoger in 2021?

Ook al is het nog steeds geen “business as usual”, technologische evoluties staan niet stil. Hoog tijd dus om vooruit te kijken naar 2021: hoe kan je de kosten onder controle houden? Waar moet je innoveren? En hoe kan digitaal je helpen om in contact te blijven met klanten, medewerkers en leveranciers?

In het kick-off online event van 22 oktober krijg je verschillende inzichten van SAP-klanten. Zij zullen hun vroegere, huidige en toekomstige digitaliseringsprojecten met jou delen en je kan hen al jouw vragen stellen. Zo krijg je inzicht in hoe andere bedrijven zich digitaal ontwikkelen.

Daarna kan je 10 weken lang, elke week een premium webinar of virtueel evenement bijwonen voor uw branche, gepresenteerd door SAP en haar partners.

Meer info en inschrijven