Blog
Nov 25

Gekoelde levering van voeding in België

met DPD Fresh

Aansluiting voor Belgische klanten vanaf november

DPD fresh ging in september dit jaar van start met pakketten uit Frankrijk (Chronofresh). In de eerste fase leverden we die ‘Franse’ pakketten in 19 Brusselse gemeenten en onze hoofdstad. Niet lang daarna volgde de Vlaamse rand rond Brussel.

Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat ook Belgische klanten vanaf deze maand gebruik kunnen maken van het DPD fresh-netwerk. Dat betekent dat zij verse, gekoelde en diepgevroren voedingsproducten kunnen laten leveren bij particulieren en professionelen in en rond Brussel.

De gefaseerde uitrol van DPD fresh in België was voorzien. We moesten onze systemen immers aanpassen zodat we de temperatuur van bij de ophaling tot de levering zouden kunnen opvolgen. Momenteel ronden we de voorbereidingen af zodat we deze maand helemaal klaar zijn voor aanvragen van Belgische voedingsfabrikanten, distributeurs en webshops. In een derde fase (voorzien begin 2021) zullen we DPD fresh ook uitbreiden naar steden en gemeenten in heel België.

Gekoelde levering van voeding

DPD fresh is een nieuwe expres transportdienst (levering binnen 24u) waarmee voedingsfabrikanten, industriële distributeurs en webshops zowel droge voeding als verse en diepgevroren producten kunnen laten leveren bij professionals en particulieren. Kenmerkend aan deze service is het actief gekoelde netwerk. Dat betekent dat we zelf actief koelen, zowel in de depots als tijdens het transport. Klanten sparen hiermee de vaak dure en vervuilende verpakking uit om hun goederen op temperatuur te houden. Tegelijk garanderen we op deze manier ook de koudeketen doorheen het volledige transport.

 

Start nu met DPD fresh binnen België