Blog
Mar 24

DPD en ViaTim rollen netwerk verder uit verder uit als duurzaam en sociaal alternatief voor de booming e-commerce markt

Dat e-commerce sinds het begin van de coronapandemie een hoge vlucht heeft genomen, hoeven we je niet vertellen. De cijfers spreken voor zich: +5% in 2020 en +11% in 2021. De afhandeling van deze pakketstroom vergt creatieve oplossingen van de sector. Daarom sloeg DPD de handen in elkaar met ViaTim, een netwerk van buurtpunten waarbij particulieren pakketten aannemen en retours verzorgen voor hun wijk.

Intussen zijn er bijna 120 enthousiaste particulieren als afhaalpunt aangesloten. Voor Vice-eersteminister en minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post Petra De Sutter een aanleiding om samen met de initiatiefnemers ViaTim en DPD, een bezoek te brengen aan Kenneth Van Damme, eigenaar van een van de eerste particuliere afhaalpunten in België.

Klik hier voor het volledige persbericht