Bibliological Argumentative Essays Essay Key To Success In Life Club By Club Analysis Essay Percy Jackson And The Lightning Thief Essay
Blog
May 24

Duurzame e-commerce: case BD Logistics

Kies voor een duurzame levering! 

Uit de B.O.S.B. studie is gebleken dat maar liefst 1/3de van de webshops stadsdistributie niet kent. In de toekomst zal het minder makkelijk worden om pakketjes op de traditionele manier te leveren in de stad. Daar biedt CityDepot een duurzame oplossing voor door de pakketjes te verzamelen in een depot aan de rand van de stad. De pakjes worden gebundeld uitgeleverd in de stad met een duurzaam voertuig zoals een cargo-bike of een elektrische bestelwagen. Om het aantal logistieke bewegingen te verminderen zorgen ze ervoor dat deze voertuigen de stad vol in én uit gaan. Benieuwd naar meer tips rond duurzame verzending?

Lees de minicase en ontdek hoe CityDepot, de urban-oplossing van BD Logistics, en anderen bedrijven zich inzetten voor duurzaamheid.

Download hier

Zin in meer?

Download gratis de whitepaper ‘Sustainable e-commerce: A how-to guide for retailers’ hier en ontdek nog meer cases en tips en tricks om je webshop duurzamer te maken.