Blog
Oct 26

Krachtig starten doe je zo – door Saskia De Leeuw NSZ

Bij ondernemen komt veel kijken. Daarom is een klankbord of advies geen luxe wanneer je start met het uitwerken van je idee. En dat is meteen de gouden tip van Saskia De Leeuw, Directeur Beleid & Communicatie bij NSZ, het Neutraal  Syndicaat voor Zelfstandigen: “toets je idee af bij je meest kritische vrienden, doe beroep op professionals. Hoe meer input, hoe beter”.

Begeleiding en advies van bij het begin
Als startende ondernemer weet je niet meteen waar je allemaal moet op letten. Er is altijd wel een aspect dat je minder goed beheerst. Weet dat er heel wat organisaties en tools bestaan die je kunnen helpen de juiste beslissingen te maken en je op weg kunnen helpen bij de lancering van je zaak…

Lees hier verder op Digital’s Got Talent.