Assistant Assessor Essay The Spirit Of Giving Essay Typer Boston College Essay Prompts 2018 Sat Essay Maximum Score Should Smoking Be Banned Essays Violent Side Of Video Games Essay
Blog
Dec 05

Buiten spelen bevordert de groei. Ook in e-commerce – door Greet Dekocker, directeur bij SafeShops.be

Buiten spelen, dat is volop ontdekken en verwonderd raken. Dat is het uitgangspunt van onder andere Kind en Gezin. Maar steeds meer ouders kiezen om hun kinderen buiten te laten spelen in een ‘veilige omgeving’, zoals de eigen tuin. Dat is een prima plek, maar er zijn nog zoveel meer plekken waar het kan: de straat, het dorpsplein of stadspark bijvoorbeeld. Want ook al vraagt het wat meer begeleiding, wie ‘op straat’ speelt, ontdekt zijn buurt en raakt vertrouwd met de omgeving. Dat heeft een pak voordelen: kinderen leren ver(der) kijken, risico’s inschatten, respect krijgen, zelfvertrouwen kweken, sociaal zijn, proberen en ervaren, nieuwe vriendjes kennen… kortom: het helpt hen groeien.

En dat is precies zo voor ondernemers”, zegt Greet Dekocker, directeur bij SafeShops.be. Haar gouden tip voor wie online onderneemt: “Kom gewoon buiten met een open vizier en ontmoet andere ondernemers. Durf open te praten over je business en vragen hoe zij bepaalde dingen waar jij mee worstelt, aanpakken. Want wie buitenkomt, ontdekt wat de markt te bieden heeft, hoe hij zich kan differentiëren, wat best practices zijn en wat je vooral niet moet doen. Of je nu starter bent of een goed draaiende zaak hebt, of je nu offline of online verkoopt.”

Lees hier verder op Digital’s Got Talent.