Blog
Jul 12

Showtime voor live shopping

Live Shopping is ontstaan uit het gegeven van livestreams, dat eruit bestaat een video in realtime te verspreiden naar consumenten. Influencers of beroemdheden gebruiken het om jouw producten te promoten en te verkopen. Je klanten bekijken de livestream via hun smartphone, desktop en zelfs op een streaming-apparaat zoals de Roku. Ze kunnen daardoor rechtstreeks vanuit de streamingdienst je producten kopen. Je kan de livestream organiseren via social mediaplatforms zoals Instagram, YouTube of TikTok. Via die platforms kan je niet alleen generatie Z en de millennials bereiken, maar ook heel veel andere generaties, zoals bijvoorbeeld 44-55 jarigen.

Het ontstaan, de voordelen ervan en hoe je dat allemaal opzet, vind je terug in deze blog van Worldline.

Auteur: Worldline